Natta

Da tar jeg kvelden etter en lang dag. Har en følelse om at dagen i morgen kommer til å vær helt konge men vet ikke hvorfor, men får meg vell et slag i trynet og dagen blir drit.

Act like a lady, think like a man, so you dont get played like a bitch.

Piercing


For snart 1 år siden kom den endelig dagen der jeg kunne få ta piercing i navlen, men etter noen mnder med masse tull ( gikk ikke ant å stappe ny piercing igjennom osv) valgte jeg å ta den ut å bare la det gro. Men i vinterferien bestemte jeg meg for å ta et nytt hull for jeg syns det var så utrolig stygt med arr og jeg håpet at samme problemet ikke skjedde igjen men gjett hva? Det skjedde igjen så jeg er redd for å bytte. Noen som vet hvorfor dette skjer? 

Men det nermer seg sommer å da er det nydligt med en piercing som henger litt ned, noen som vet hvor jeg kan bestille det? 

Sykehus

Litt sykt å tenke på hvor mye en dataveske kan gjør...


Gjett hvem som klarte å gå på tryne i går pga en dataveske? Det var meg det så dagen min i dag har gått til 3kvarter på skole, legen og sykehuset. Var heldigvis ikke brudd men en røket sen, de var veldig usikre på om jeg hadde brudd eller ikke så måtte ta en del bilder så om jeg ikke blir bedre om noen dager må vi tilbake i gjen. 


en stk trist jente - lenge leve mobil kamera. 

Har du noen gang røket en sene, evnt hvor lang tid tok det før den ble "bra" igjen ? 

Sponsor!

Siden jeg starter med ny blogg så hvorfor ikke prøve å bli sponset(slik jeg kan sette i gang konkurranser osv) så derfor brukte jeg kvelden min i går til å søke på sponsor. Endte opp med å registrere meg hos http://sponsetblogg.no , så dere så vil prøve ut sponsor så test ut den da vell! 


Søt å sminkefri, haha.

Hva kan jeg blogge om? 

Sommer 2012

Da er jeg sånn halveis tilbake, skal prøve å faktiskt blogge denne gang.


Om bare noen månder er det sommerferie, kan nesten ikke vente. De fleste jenter drømmer om en perfekt kropp til sommeren noe som gør at de trener seg i hel etter jul, og det burde jeg gjort men isteden for har jeg vært på "latsiden" eller trent dager som jeg føler for det. Men jeg har nå bestemt at jeg skal begynne å trene hverdag frem til sommeren i håp om å få en finere kropp, vertfall litt. Må også tenke på å få kondisen opp siden jeg skal sykle til Danmark, gleder meg. 

Kunne rett å slett dødd for en slik kropp.

Alle tips til å trene rumpe/mage/lår ønskes og treningsmusikk! 

hits